Moi Forest Suomalaisen startup-yrityksen self care -tuotteet palauttavat luontoyhteyden niille päiville, kun metsään ei itse pääse. Moi Forest tarjoaa täysin uudenlaisen lähestymistavan ihonhoitoon. Tuotteissa on luonnon oma mikrobiekosysteemi, jota kasvaa vain puhtaan metsän maaperässä. Luonnon terveyttä ylläpitävät ainesosat on tieteellisin keinoin saatu yhdistettyä ihonhoitotuotteeseen, joka on suunniteltu koko perheen käyttöön.

Moi Forest tuo metsäkylvyn hyödyt jokaisen saataville tieteellisesti tutkitun metsäpölyn avulla. Kaupungistumisen myötä valtaosa ihmisistä on siirtynyt asumaan ympäristöön, jossa päivittäinen yhteys luontoon on kadonnut. Samalla altistuminen metsän maaperän hyville mikrobeille on estynyt ja erilaiset terveys-ja iho-oireet lisääntyneet. Päivittäinen metsäaltistus vahvistaa luonnollisesti ihon mikrobiomia, mutta urbaaneissa ympäristöissä metsäyhteys ja ihon saama immuunipuolustuksen harjoitus jää vähäiseksi. 

Yhdistämälläluomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt, taianomaiseen metsäpölyyn Moi Forest on kehittänyt ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä ihon tueksi. Kaikkien tuotteiden lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän.