Dafna’s Serum Anti Aging & Glow – kiinteyttävä tehoseerumi 20ml

Varastossa

Kuvaus

Tehoseerumi, joka tarjoaa hehkua ihollesi
Välitön kohottava ja nuorentava vaikutus
Soveltuu kaikille ihotyypeille
100 % luonnollinen, BioCert Italia -sertifioitu
Vegaaninen, gluteeniton, eläinkokeeton
Lähes tuoksuton


Kuvaus

Eksklusiivisen Dafna’s Serum Anti Aging & Glow tehoseerumi tarjoaa erinomaisen ratkaisun ihon vanhenemisprosessien hidastamiseen ja torjuntaan. Tehoseerumin kaava on saatu yhdistämällä parhaita luonnollisia ja aktiivisia ainesosia sekä kehittynyttä bioteknologiaa. Bioteknologian avulla nämä aktiiviset aineet saadaan paremmin uutetuksi ja tehokkaammin ihon käyttöön.

Tehoseerumi sisältää 11 aktiivista ainetta. Ruusunmarja- ja oliiviöljyt ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Sikurijuuren oligosakkaridit lisäävät kollageenin tuotantoa ja synteesiä, joka välittömästi kiinteyttää ihoasi. Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään tehokkaasti ihosi kosteustasapainoa. Tehoseerumia käyttämällä näet ja tunnet, miten ihon tekstuuri muuttuu, hienot juonteet tasoittuvat ja iho on vahvempi ja säteilevämpi.


KÄYTTÖ

Taputtele pieni määrä seerumia sormenpäiden avulla kasvoillesi, kaulallesi ja dekolteellesi. Viimeistele kasvovoiteella. Vältä silmien aluetta.


TEHO-AINEET

TensUpTM on tulosta uuden sukupolven bioteknologiasta ja se muodostuu kahdesta kasvista: Tarasta ja Sikurijuuresta. TensUpTM kohottaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja valmistamista.

Ruusunmarja öljyllä on ihon ikääntymisprosessia hidastava vaikutus.

Hyaluronihappo (Sodium Hyaluronate) on kooltaan pieni molekyylinen ja se pääsee imeytymään helposti ihon syvimpiin kerroksiin. Se on voimakkaasti ihoa kosteuttava.


Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Rosa Canina Fruit Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Casaelpinia Spinosa Gum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Tocopherol.