The Ohm Collection Deo Dorant - Jasmine Jauhemainen Deodorantti 120g

Ei varastossa

Kuvaus

  • jauhemainen koostumus
  • ei tahraa vaatteita
  • hygieeninen
  • todella riittoisa (kestää yhden ihmisen käytössä jopa 6kk)
  • monta tuoksuvaihtoehtoa
  • 100% luonnollinen
  • vegaaninen
  • alumiiniton


The Ohm Collectionin jauhemaiset deodorantit ovat vegaanisia, alumiinittomia ja luonnollisia.


Jasmine (Jasmine Grandiflorum) tulee Persian sanasta ”Yasmin”, joka on yleinen nimi tytölle. Sillä viitataan myös nimiin ”Kuutamolehto” tai ”Yön Kuningatar” jasmiinin tuoksun vuoksi, joka on voimakkaimmillaan yön tunteina. Jasmiini on tunnettu sen viettelevien ominaisuuksiensa vuoksi. Jasmiini muistuttaa sinua kesäöistä ja kevyistä tuulenhenkäyksistä. Jasmiini kerätään aikaisin aamulla, jolloin aamu tuo tuoksua kukista. Jasmiinilla on makea, sensuelli kukkainen tuoksu.


The Ohm Collection deodorantti on hygieeninen ja useampi henkilö voi käyttää sitä yhtä aikaa – deodorantti annostellaan kädelle ja kädeltä kainaloon, ei siis suoraan purkista iholle.


Huomioithan, että The Ohm Collectionin deodorantti ei ole antiperspirantti – sen ei ole tarkoitus estää hikoilua, vaan epämiellyttävien hajujen muodostuminen. Hikoilu on kehon luonnollinen tapa puhdistua ja poistaa kuona-aineita. Deodorantti on kehitetty ehkäisemään ikäviä hajuja aiheuttavien bakteerien lisääntymistä. Ei ehkäisemään hikoilemista.

Tämä deodorantti on myös todella riittoisa: yksi pakkaus riittää jopa kuudeksi kuukaudeksi!


Käyttö: Laita hieman jauhetta sormenpäillesi ja levitä kevyesti kainaloiden iholle.


Huom! Käytä The Ohm Collection deodoranttia kuiviin kainaloihin, pieniä määriä kerralla. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen. Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.


INCI:

Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, Citrus Aurantium (Sweet Orange) Dulcis Peel Oil, Linalool**, Limonene**, Beta Pinene**, Geraniol**, Myrcene**, Alpha Pinene**.

*luomusertifioitu raaka-aine

**luonnollisista eteerisistä öljyistä