ABEL

100 % luonnollinen parfyymi

Eksklusiivinen ja 100 % luonnollinen tuoksutalo, joka on sitoutunut parempaan tulevaisuuteen Abel on lähes vuosikymmenen ajan pyrkinyt luomaan maailman parhaat 100 % luonnonmukaiset hajuvedet tinkimättä eettisyydestä tai estetiikasta.

Abel uskoo tuoksun voimaan ja kauneuteen, sekä sen kykyyn rikastuttaa jokapäiväistä elämää tavalla, johon mikään muu ei pysty.

Abelin tarina alkoi vuonna 2012, kun entinen viinintekijä, uusiseelantilainen Frances Shoemack halusi löytää itselleen täysin luonnollisen hajuveden synteettisen hajuvetensä tilalle. Frances rakasti tuoksuja, eikä halunnut luopua hajuveden käytön jokapäiväisestä ylellisyydestä, mutta halusi löytää ekologisemman tavannauttia tästä nautinnosta. Kun Frances ei löytänyt etsimäänsä, hän päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Luodakseen maailman parhaat luonnolliset parfyymit, Abelin perustaja Frances tarvitsi täydellisen kumppanin. Vuonna 2012 hän yhdisti voimansa Sao Paolossa asuvan mestariparfymööri Isaac Sinclairin kanssa, ja pian Abel näki päivänvalon. Pariisissa ja Milanossa koulutetulle Isaacille Abelin parissa työskenteleminen on ainutlaatuinen tilaisuus luoda upeita tuoksuja, joissa käytetään maailman parhaita luonnollisia ainesosia.

Abelin tiimi innovoi hellittämättä tuoksukehityksen, pakkausmateriaalien ja prosessien parissa haastaakseen alan normit ja tarjotakseen biohajoavia, ympäristöystävällisiä tuoksuvaihtoehtoja tietoisille kuluttajille ympäri maailmaa.

ABEL