Netra Hamsa

ONGELMA

Silmanympärysiho vaatii hoitoa ja suojaa jo aikaisessa vaiheessa iästä ja ihotyypistä riippumatta. Silmanympäryiho on hyvin herkkä ja ohut, keskimäärin noin 0,3 mm. Se ikääntyy nopeasti, koska se on altis kaikelle mahdolliselle stressille; tuuli, kylmän ja kuuman ilman vaihtelut ja kasvolihasten liikkeet, joita teemme yli 10.000 päivässä. Silmänympärysihon herkistyminen ja ärsyyntyminen on yleisempää kuin muualla kasvoissa. Ensimmäiset rypyt voivat ilmestyä hyvinkin nuorena. Ikääntymistä hidastavat silmänympärysihon hoidot tulisikin aloittaa jo noin 20-vuotiaana, jotta katse säilyy kirkkaana ja kauniina.

SALAISUUS

Sisältää erittäin tehokkaita kasviuutteita, joissa on runsaasti hyaluronihappoa ja aktiiviaineita, biovettä, aminohappoyhdisteitä ja vitamiineja. Ne toimivat synergiassa ja hoitorituaaleja hyödyntäen ratkaisevat haastaviakin ongelmia.

TULOS

Väsyneet ja rasittuneet silmät? Silmänympärysiho on veltostunut? Silmäpussit, tummat silmänaluset? Ihon kimmoisuus madaltunut? Ilmejuonteita, juonteita, ryppyjä? Vastaus kaikkiin näihin ongelmiin on vain yksi: Netra Hamsa rituaali poistaa jo ensimmäisellä hoitokerralla väsymyksen ja stressin merkit. Silmänympärysiho on kosteutettu ja kimmoisa ja katse kirkas ja levollinen.

Netra - silmänympärysiho