Aimée de Mars Mythique Iris

alkaen 27,00 €


Kuvaus

Latvatuoksu: bergamotti

Sydäntuoksu: ruusu, ylang-ylang

Juurituoksu: manteli, iris, vanilja


Luonne: täyteläinen, naisellinen, hieno


Tuoksukurjenmiekka on yksi hajuvesituotannon hienoimmista ainesosista, joka valittiin parfyymiin sen pehmeän ja samettisen tuoksun takia.

Tämä lonnollinen meripihkan, mantelin ja vaniljan sävyillä täytetty tuoksu antaa sinulle pehmeyden ja tyyneyden tunnetta joka liikkeessäsi. Storaksi ja santelipuu nostavat ympäröivän lämmön tunnetta. Kurjenmiekka tuo rauhaa ja tyyneyttä. Kurjenmiekan tuoksun täyteläisyys on pitkän kärsivällisyyden lähde, sillä jotta sen tuoksu saataisiin esiin täydellisesti, käytetään sen valmistukseen yli kuusi vuotta. Vasta sitten kasvista saadaan valmistettua uutetta, jonka tuoksu muistuttaa sametinpehmeää orvokkia.

Tämän tuoksun aktiiviset ainesosat koostuvat 21 eteerisestä öljystä. Se on täydellinen lahja äidille, siskolle tai vaikka ystävälle, joka haluaa tuoda esiin naisellisuutensa. Mythique Iris on salaperäinen tuoksu henkilölle, joka ei pelkää näyttää naisellisuuttaan.


INCI:

ALCOHOL, AQUA, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, EUGENOL, LIMONENE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, BENZYL, AMOUR (Love).