Dafna’s Active Mist – Aktiivinen kasvovesi 100ml

Ei varastossa

Kuvaus

  • Kirkastava ja ravitseva kasvovesisuihke
  • Kosteuttaa sekä tasoittaa ihon sävyä (pigmenttimuutoksia)
  • 100 % luonnollinen, BioCert Italia -sertifikaatti
  • Vegaaninen
  • Tuoksu miedon kukkainen ja sitruksinen


Kuvaus

Dafna’s Active Mist -kasvovesi yhdistää innovatiivisesti aktiivisia kasviuutteita sekä bioteknologista MelaCareTM -kuivaöljyä. MelaCareTM -kuivaöljy palauttaa iholle sen luonnollisen ja tasaisen sävyn ja auttaa ihoa taistelemaan UV-säteiden aikaansaamia ihomuutoksia ja hapettumista vastaan. Dafna’sin kasvovesi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, aktivoi ihosoluja uudistumaan ja antaa iholle kauniin hehkun sekä raikkauden tunteen.


KÄYTTÖ

Suihkuta kasvovettä aamuin ja illoin kevyesti puhtaalle kasvolle ja kaulalle. Hengitä syvään kasvovesisuihkeen raikasta ja rauhoittavaa aromia. Voit myös vaihtoehtoisesti levittää kasvoveden vanulapulla kasvoillesi. Viimestele Dafna’sin päivä- tai yövoiteella.
Vinkki: Kasvovesisuihketta voi suihkuttaa myös päivisin meikin päälle raikastamaan ihoa ja mieltä.


TEHOAINEET

Bioteknologinen MelaCareTM on kolmesta vihreästä kasvista (Camellia japonica, Oxalis triangularis and Eremanthus erythropappus) uutettu erittäin korkealaatuinen kuivaöljy, joka estää melaniinisynteesiä, tasoittaa asteittain ihon sävyä ja taistelee ihon hapettumista vastaan.

Luonnon kvartsista peräisin oleva silika auttaa nopeuttamaan vaurioituneen ihon uudelleen kasvua.

Viikunamehu kosteuttaa ja virkistää ihoa.

Kehäkukka (Celandula) rauhoittaa ja korjaa ihovaurioita.

Geranium ja appelsiinin (sweet orange) eteeriset öljyt edistävät mielen ja ihon tasapainoa, vähentävät ahdistusta sekä lieventävät jännitystä ja ärtyneisyyttä.


Aqua**, Camellia Japonica Seed Oil**, Calendula Officinalis Flower Extract*, Eremanthus Erythropappus Branch/Leaf Oil**, Centella Asiatica Extract**, Mimosa Tenuiflora Bark Extract**, Pelargonium Graveolens Flower Oil***, Ficus Carica Fruit Juic**, Propanediol****, Glycerin*****, Caprylhydroxamic Acid*****, Oxalis Triangularis Oil**, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil***, Silica, Maltodextrin*****, Disodium Cocoamphodiacetate*****, Potasium Sorbate*****, Limonene****, Linalool****, Geraniol****, Citronellol****.


* Bio certified ingredient
** 100% pure botanical source
*** 100% pure essential oil
**** Natural derived oil constituents
***** Certified botanical derived ingredient.