Dafna’s Eye Care – korjaava silmänympärysvoide 20ml

Ei varastossa

Kuvaus

  • Kiinteyttää ja elvyttää herkkää silmänympärysihoa
  • Kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti
  • Soveltuu kuivalle ja ikääntyvälle iholle
  • 100 % luonnollinen, BioCert Italia -sertifioitu
  • Vegaaninen, eläinkokeeton, gluteeniton
  • Mieto ruusuinen tuoksu


Kuvaus

Dafna’s Eye Care – silmänympärysvoide on suunniteltu dramaattisesti parantamaan silmänympärysihon ulkonäköä. Korjaava silmänympärysvoide pohjautuu ainutlaatuiseen valikoimaan luonnollisia vaikuttavia aineita sekä pitkälle kehittynyttä bioteknologiaa.

Silmänympärysvoide sisältää 16 voimakkaasti vaikuttavaa ainetta, kuten sikurijuuren oligosakkarideja ja pilkottuja soijaproteiineja, jotka parantavat kollageenin tuotantoa ja valmistusta. Silmänympärysvoide on rikastettu ruusunmarjaöljyllä ja kehäkukan uutteella, jotka yhdessä auttavat vähentämään silmänympärysihon turvotusta ja hienoja juonteita. Silmänympärysvoiteen säännöllinen käyttö lisää ihon luonnollista kiinteytymistä, häivyttää hienoja juonteita ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla.

Silmäsi näyttävät kirkkaammilta ja eläväisemmiltä!


KÄYTTÖ

Taputtele silmänympärysvoide kevyesti nimettömällä sormella silmänympärysiholle. Käytä voidetta aamuin ja illoin.

Huomio: Silmänympärysvoide sisältää aktiivisia aineita ja on erittäin tehokas. Hetkellisesti voi esiintyä pientä punoitusta ja kihelmöintiä iholla. Ihon pitäisi tottua voiteeseen muutaman päivän aikana.


TEHOAINEET

TensUpTM on tulosta uuden sukupolven bioteknologiasta ja se muodostuu kahdesta kasvista: tarasta ja sikurijuuresta. TensUpTM kohottaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja valmistamista.

Hyaluronihappo (Sodium Hyaluronate) on kooltaan pieni molekyylinen ja se pääsee imeytymään helposti ihon syvimpiin kerroksiin. Se on voimakkaasti ihoa kosteuttava.

Kehäkukan uute elävöittää ja tasoittaa silmänympärysihoa. Se laskee turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia.

Aloe vera auttaa kosteuttamaan ja tasoittamaan silmänympärysihoa.

Geranium eteerinen öljy vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta.


Aqua**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin*****, Vitis Vinifera Seed Oil*, Olea Europaea Fruit Oil**, Cetyl Alcohol*****, Rosa Canina Fruit Oil**, Ricinus Communis Seed Oil**, Xanthan Gum*****, Propanediol*****, Sodium Hyaluronate*****, Calendula Officinalis Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract**, Hydrolyzed Soy Protein Extract*****, Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides**, Caesalpinia Spinosa Gum*****, Caprylhydroxamic Acid****, Tocopherol**, Gluconolactone*****, Pelargonium Graveolens Flower Oil***, Linalool****, Geraniol****, Citronellol****, Citral****.


* Bio certified ingredient
** 100% pure botanical source
*** 100% pure essential oil
**** Natural derived oil constituents
***** Certified botanical derived ingredient.