Dafna`s Kansa Wand - hierontaväline

Varastossa

Kuvaus

Mikä on Kansa?


Kansa-metalli on kuparin ja tinan synerginen seos, joka tunnetaan myös länsimaisena pronssina. Kansa metalliseosta on valmistettu ensimmäisen kerran jo pronssikaudella eli noin 5000 vuotta sitten.


Kansaa pidetään ayurvedassa parantavana/hoitavana metallina. Ayurvedan mukaan kansalla on myös kauneutta parantavia ja ihoa siloittavia ominaisuuksia.


Kansa Wand on perinteinen ayurvedinen ihonhoitoväline, jonka varsi on ruusupuuta ja jonka toisessa päässä on kansasta taottu kuppi.


Kansa Wandilla tehty hieronta aktivoi elimistön energiakanavia eli marmoja ja edesauttaa sekä ihon että kehon luontaista puhdistus- ja paranemisprosessia.


Miten Kansa vaikuttaa ihoon?


Hieronnan aikana kansa metalli lämpenee. Tämä lämpö aktivoi veren kiertoa sekä ihon aineenvaihduntaa, mikä saa kasvot välittömästi säteilemään ja hehkumaan.


Kansa stimuloi elastiinin ja kollageenin muodostumista, mikä lisää ihon joustavuutta sekä vähentää kasvojen hienoja juonteita ja ryppyjä.


Kansa Wand hieronta autta myös elvyttämään ja vahvistamaan ihoa, laskemaan silmänympäryksien turvotusta, kohottamaan leukalinjaa ja poskipäitä sekä rentouttamaan kaulaa ja hartioita.


Kansa hieronta auttaa lievittämään stressiä ja lihaskireyttä.


Miten Kansa Wandia käytetään?


Voit tehdä Kansa Wand hieronnan joko osana aamu- tai ilta kauneudenhoitorituaaliasi


1. Tee hieronta aina puhtaille kasvoillesi.

2. Kostuta kasvot ensin kasvovedellä tai kukkaisvedellä.

3. Lisää tämän jälkeen kasvoillesi runsas määrä kasvoöljyjä tai öljyseerumia, jotta sauva liukuu sujuvasti ja vaivattomasti iholla.

4. Käytä hierontaan kevyttä hierontapainetta. Muista tehdä liikkeet aina kasvojen keskeltä ulkoreunaa kohden. Voit tehdä liikkeet joko suorina vetoina tai pienillä pyörivillä liikkeillä.

5. Aloita hieronta otsan energiakeskuksesta, silmien välistä ja etene pienillä pyörivillä liikkeillä otsaa pitkin ohimoille.

6. Hiero rauhallisin pyörivin liikkein kulmakarvat, silmien ympärystä, posket, korvien ympärystä, suun ympärystä, leuka ja leuan alusta sekä kaula.

7. Pyyhi kasvosi hieronnan jälkeen kostealla liinalla puhtaaksi. Muista pestä myös Kansa Wand vedellä tai miedolla saippuaseoksella. Kuivaa Kansa Wand hyvin.