Lakhsmi Netra Blu mask -atsuleeninaamio silmänympärysiholle 50ml

Varastossa

Kuvaus

  • Silmänympärysnaamio tasoittamaan ja vähentämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia


Atsuleenia sisältävä Blue Mask silmäpusseille ja tummille silmänalusille on sekoitus valkosavea ja tehokkaita aktiivi-aineita. Sen koostumus on miellyttävän kermamainen ja kymmenessä minuutissa se poistaa silmänympärysalueen ongelmia, kuten silmäpusseja ja tummia silmänalusia sekä väsymyksen merkkejä.

Ruskolevän, mustikan ja valkosaven yhdistelmä edistää mikroverenkiertoa, poistaa toksiineja ja nesteitä, parantaa ihon hapenottokykyä ja auttaa hyödyntämään aktiiviaineiden vaikutuksia. Ruskosammakon ja luonnollisen osmoottisen “Anti-pollution Protective”:n yhdiste suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä sekä sinisen valon haitoilta.


AVAINRAAKA_AINEET:


Valkosavi: sisältää prosentuaalisesti paljon alkuaineita kuten piitä (n. 48%) ja alumiinia (n. 36%)- josta tulee sen ominainen väri. Valkosavea kutsutaan myös kaoliiniksi. Nimi tulee alueesta Kiinassa (Kao-Ling), jossa sitä löydettiin maaperästä ensimmäisenä. Se on kaikista puhtain savi ja ominaisuutensa ansiosta se puhdistaa ja supistaa laajentuneita ihohuokosia; se on ideaali kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Sillä on solutuotantoa ja epidermistä uudistava vaikutus ja sen mikrokuoriva vaikutus on hellävarainen myös erittäin herkälle iholle. Se on tärkeä liittolainen hoidettaessa ärtynyttä ihoa, koska sillä on myös antiseptinen ja parantava vaikutus.


Arganöljy: aktioksidantti; sillä on pehmittävä, kosteuttava vaikutus, ja se tekee ihosta kimmoisamman. Se on yksi tärkeimmistä öljyistä ,kun haluat säilyttää ihon nuorekkuuden, koska se sisältää paljon E-vitamiinia ja tärkeitä rasvahappoja.


Sorbitaaniolivaatti: tätä rasvahappoesteriä valmistetaan oliiviöljystä ja käsvitärkkelyksestä. Luonnollinen emulgointiaine, joka sopii erittäin kuivalle iholle tehden ihosta välittömästi pehmeän ja sileän.


Atsuleeni: on aromaattisiin hiilivetyihin kuuluva orgaaninen yhdiste, joka on kamomillan johdannainen. Sen voimakkaasti rauhoittavat ominaisuudet vähentävät ihon punoitusta.


Rohtosammakonputki: ylläpitää verisuonten seinämien rakennetta ja kimmoisuutta fibroblastien kollageenisynteesiä stimuloivien ominaisuuksien ansoista.


Luonnollinen osmoottinen yhdiste “Anti-Pollution Protective Osmotic Complex”: luonto on uskomattoman tehokas rakentamaan sopivia suojamekanismeja ulkoisia häiriötekijöitä vastaan. Erittäin puhdas, patentoitu, osmoottinen aktiiviaineiden ja aminohappojen yhdistelmä on syntynyt luonnon omasta mallista ja analysoimalla ihon luonnollisen suojamekanismin toimintaa saasteita vastaan. Yhdiste auttaa ihoa suojaamaan itseään saasteiden aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä sekä detoksoimaan itseään. Se vähentää UV-säteistä johtuvia DNA:n vaurioita. Yhdiste edistää solujen detoksikaatioprosessia lisäämällä prosessista vastuussa olevien entsyymien määrää; näin se auttaa ihoa eliminoimaan saastuttajat. Ihon oman suojamekanismin vahvistuessa ulkoiset haitta- aineet eivät pääse epidermiksen läpi. Osmoottinen paine on tärkeässä roolissa, jotta solujen ja kudoksen nestetasapaino säilyy oikeana. Tämä puhdas osmoottinen yhdiste auttaa ihoa ylläpitämään sille kuuluvan tasapainon.


Mustikkauute: mustikkauute sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka vahvistavat verisuonistoa ja normalisoivat kapillaareja palauttaen niiden kimmoisuuden. Se sopii erinomaisesti hoitamaan herkkää ihoa poistaen punoitusta, vahvistaen ihon luonnollista suojamekanismia ja tasapainottaen ihon toimintoja. Tasoittaa ihon väriä.


Ruskoleväuute: sisältää paljon antioksidanttisia vitamiineja kuten A-, C-, D-, K- ja E_vitamiinit sekä B-ryhmän vitamiinit. Levä sisältää myös solujen vanhenemista ehkäiseviä elementtejä, kuten mineraalisuoloja, raudan mineraalisuoloja, fosforia, kuparia, magnesiumia, mangaania, jodia. Proteiinit ja tärkeät rasvahapot auttavat ihoa sen kosteutusprosessissa.


Käyttö: Ravistaa hyvin ennen käyttöä. Levitä runsas kerros naamiota silmien ympärille ja anna vaikuttaa 10 min. Poista kostutetulla vanulapulla. Levitä tämän jälkeen silmien iholle Netra plumping eye balm - silmänympäryspalsamia. Käyttää 1-2 kerta viikossa.


INCI:

Aqua [Water] (Eau), Propanediol, Kaolin, Caprylic/capric triglyceride, Cetyl alcohol, Dicaprylyl ether, Myristyl myristate, Squalane, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Sorbitan olivate, Glycerin, Argania spinosa kernel oil, Maris sal, Benzyl alcohol, Parfum [Fragrance], Phenethyl alcohol, Sodium levulinate, Betaine, Sodium anisate, Undecyl alcohol, Proline, Caffeine, Serine, Azulene, Inositol, Laminaria japonica extract, Macrocystis pyrifera extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit extract (*), Centella asiatica leaf extract, Ceratonia siliqua gum, Citric acid.

*orgaaninen viljelys

CERTIFIED AIAB & VEGAN QUALITY