Lakshmi Equilibrium -tasapainottava lumpeenkukan kasvovesi 200ml

Varastossa

Kuvaus

Alkoholiton kasvovesi, joka elvyttää, pehmittää ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Kuljettaa muiden tuotteiden hoitavat aineosat syvemmälle ihoon tehden siitä sileän ja samettisen. Ratanian ja onnenruusun supistavat ja kiinteyttävät vaikutukset sopivat täydellisesti kimmoisuuden menettäneelle iholle.. Aloe veran ja lumpeenkukan uutteet, luonnolliset kosteustekijät sekä mikrolevä tekevät ihosta välittömästi kimmoisamman, sileämmän ja rentoutuneemman. Ihanteellinen kasvovesi silottamaan juonteita, parantamaan ihon rakennetta ja palauttamaan nuorekas ilme kasvoille.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:


Onnenruusu-uuteella on merkittävät kosteuttavat ominaisuudet.


Lumpeenkukan juuriuute: sisältää runsaasti tanniineja, glukoosia, eteerisiä öljyjä, tärkkelystä, alkaloideja, saponiineja ja polysakkarideja; sillä on energisoiva, ravitseva, kosteuttava ja uudistava vaikutus ihoon. Se rauhoittaa punoitusta ja ärtynyttä ihoa.


Aloe vera uute sisältää runsaasti monimuotoisia hiilihydraatteja, joilla on vastustuskykyä stimuloivia ominaisuuksia. Se sisältää monia arvokkaita aineosia, kuten mineraalisuoloja, vitamiineja, aminohappoja, orgaanisia happoja, fosfolipidejä, entsyymejä, ligniinejä ja saponiineja. Sitä käytetään perinteisesti haavojen ja erilaisten ihosairauksien paranemiseen; tutkimukset ovat osoittaneet, että se voi myös auttaa paranemaan palovammoja, suojaamaan ihoa infektioilta ja sienitaudeilta. Lisäksi sillä on ihoa uudistava vaikutus.


Rataniauute: tunnetaan korkeasta tanniinipitoisuudestaan ja sen molekyyleistä, joilla on supistavia ominaisuuksia, ja jotka pystyvät torjumaan tulehdusta. Se edistää fibroblastien toimintaa, sillä on ihoa elvyttävä ja kosteuttava vaikutus. Sitä käytetään ikääntymistä ehkäisevään kosmetiikkaan hapettumisenestovaikutuksensa ansiosta.


Pullulaani: on Auerobasidium Pullulans -sienen tuottama vesiliukoinen polysakkaridi, joka parantaa ihokudosten kimmoisuutta. Se edistää kollageenisynteesiä vähentäen ryppyjen ja juonteiden syvyyttä. Se stimuloi myös solujen normaalia uusiutumista ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.


Greippiuute: sisältää runsaasti C-vitamiinia, jolla on voimakas antioksidantti, ja joka suojaa ihon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.


Rohtosarviapilan uute stimuloi solujen aineenvaihduntaa ja uudistaa ihoa. Erittäin aktiivinen tiiviste, joka imeytyy hyvin nopeasti syvempiin ihokerroksiin.


Rohtosammakonuute: suojaa ja ylläpitää verisuonten rakennetta stimuloimalla fibroblastien kollageenisynteesiä.


Nannokloorioppi Oculata-uute: on suolaisen veden mikrolevä, joka sisältää runsaasti omega 3 rasvahappoja ja polysakkarideja. Niillä on ihoa kohottava ja kiinteyttävä vaikutus ja ne ehkäisevät oksidativistä stressiä. Tasoittaa juonteita ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä.


Natriumlaktaatti, natrium-PCA, fruktoosi, glysiini, inositoli, niasiiniamidi: kosteutuvien komponenttien sekoitus vesiliuoksessa. Toimii ihon luonnollisena kosteustekijänä.


Käyttö: Käytä aamuin illoin puhdistusmaidon jälkeen taputtelemalla kasvovesi kasvoille ja kaulalle.


INCI:Aqua [vesi] (Eau); Glyseriini; Bentsyylialkoholi; Natriumlevulinaatti; Natriumasaataatti; Maitohappo; Sakaridi isomeraatti; Rosa centifolia kukkauute; Nymphaea odorata - juuriuute; Aloe barbadensis lehtiuute (*); Citrus grandis (Greippi) kuoriuute; Krameria triandra -juuriuute; Pullulan; Trigonella foenum-graecum siemenuute (*); Centella asiatica lehtiuute; Natriumlaktaatti; Natrium-PCA; Nannoklooriopsis oculata -uute; Natriumbentsoaatti; Kaliumsorbaatti; Fenoksietanoli; Sitruunahappo; Fruktoosi; Glysiini; Inositoli; Niasiiniamidi; Natriumsitraatti; Urea.


*from Organic Agriculture

AIAB-SERTIFIOINTI CA ITA 100052

SERTIFIOITU VEGAANILAATU