Lakshmi Essential Oil, Vata - kuivan ihon öljyseerumi 30ml

Varastossa

Kuvaus

  • Kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle, joka on altis ennen aikaiselle ikääntymiselle
  • Elottomalle iholle
  • Syväkosteuttava vaikutus ehkäisee pintakuivuutta
  • Palauttaa kasvoille kuulauden


Kuivan ihon öljyseerumi sisältää sekoituksen jojoban, seesamin ja leseiden eteerisiä öljyjä. Seerumi ehkäisee pintakuivuutta ja suojelee ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Seerumin sisältämät laventelin, damaskonruusun ja ruusupuun eteeriset öljyt sekä porkkanauute tasapainottavat Vata ihoa (kuivaa ihoa) ja estävät kuivan ja uupuneen ihon ennenaikaista vanhenemista. Jojoba- ja seesamiöljy auttavat pitämään ihon sileänä, pehmeänä ja terveenä, ja samalla ne korjaavat kuivat ja halkeilevat ihon kudokset. Avokadoöljy on todellinen kuivan ihon pelastaja, sillä se edistää ja nopeuttaa vaurioituneen ihon paranemista.


Käyttö: Öljyseerumia levitetään aamulla ja/tai illalla kevyesti hieromalla muutama tippa hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Levitä kunnes seerumi on täysin imeytynyt, jonka jälkeen kasvoille ja kaulalle lisätään kosteusvoide. Käytä kuurina vähintään kolmen viikon ajan. Säilytä tuote huoneenlämmössä, suojattuna suoralta auringonvalolta.


INCI:

Dicaprylyl ether, Undecane, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexyl palmitate, Lauryl lactate, Squalane, Tridecane, Parfum [Fragrance], Linseed acid, Tocopheryl acetate, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Cananga odorata flower oil, Cedrelopsis grevei bark extract, Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower oil, Ocimum basilicum herb oil, Linalool, Retinyl palmitate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Althaea officinalis root extract (*), Limonene, Malva sylvestris (Mallow) extract (*), Vaccinium myrtillus (Myrtle) fruit/leaf extract (*).


*from Organic Agriculture