Lakshmi Holi Cream- vartalovoide 250ml

Varastossa

Kuvaus

Ylellinen vartalovoide, joka sulaa iholle. Ei vain uudista ihoa vaan kohottaa myös mielialaa. Holi vartalovoiteen superkosteuttavat raaka-aineet, kuten kookosvoi, karitevoi ja kaakaovoi yhdessä pehmentävien kasviöljyjen. Sisältää Melissaa ja kimmoisuutta edistäviä ainesosia, kuten Manilkara multinervis -lehtiuutetta. Eteeriset bentsoiinin, salvian ja litsean öljyt rauhoittavat ja rentouttavat kehoa ja mieltä.Holi Cream palauttaa kylvyn tai suihkun jälkeen, ihon pehmeyden tehden ihon sileäksi, kosteutetuksi ja samettiseksi.


SUOSITELLAAN: Kaikille ihotyypeille.


KÄYTTÖ: käytetään päivittäin suihkun tai kylvyn jälkeen, hiero lempeästi iholle. Voiteen runsas koostumus imeytyy ihoon parhaiten, kun iho on vielä vähän kostea.


VAIKUTTAVAT AINEET

Manteliöljy: tunnettu lempeästä hoitavasta vaikutuksestaan ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan kosmetiikassa. Herkkä iho sietää voidetta hyvin. Manteliöljyn rasvahapot muistuttavat ihon omia rasvoja, se imeytyy helposti ja edistää luonnollisen ihon suojakerroksen muodostumista ehkäisten kosteuden menettämistä.


Sorbitan olivate: on peräisin oliiviöljystä ja se yhdistetään sorbitoliin (sokeri). Luonnollinen emulgointiaine, joka sopii erityisen hyvin kuivalle iholle tehden siitä pehmeän ja sileän.


Karitèvoi: kosteuttaa, uudistaa ja suojaa ihoa. Se sisältää runsaasti A- ja D-vitamiineja, jotka elvyttävät ihoa. E-vitamiini parantaa ihon hapenottokykyä ja F-vitamiini lisää ihon kimmoisuutta.


Kaakaovoi: ravitseva ja suojaava sen sisältämien rasvahappojensa ansiosta. Se sisältää myös polyfenoleja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, sekä E-vitamiinia, luonnollista antioksidanttia, fytosteroleja, joilla on anti-inflammatorinen ja korjaava vaikutus, ja skvaleenia, joka on yksi talin pääkomponenteista, pitäen orvaskeden ylimmän kerroksen kosteutettuna ja hidastaen kosteuden haihtumista.


Muskatellisalvia ja ryytisalvia: rentouttavia aromaterapiaominaisuuksia, hengitettynä ne lisää rauhaa ja tyyneyttä. Ne tunnetaan antibakteerisesta tehostaan ja rauhoittavasta vaikutuksesta liiallisen hikoilun yhteydessä, myös deodoranttiominaisuuksistaan.


Melissa-uute: puhdistava, rauhoittava, lisää tonusta, antioksidanttinen, anti-inflammatorinen ja anti-ageing. Sillä on rauhoittava tuoksu ja se neutraloi vapaita radikaaleja, ehkäisten siten ennenaikaista ikääntymistä. Manilkara multinervis -lehtiuutteella on perustavanlaatuinen ikääntymistä estävä vaikutus. Se vaikuttaa syvästi ihon ikääntymismekanismeihin ja tuottaa arvokkaita entsyymejä, jotka tukevat uuden elastiinin ja kollageenin tuotantoa, jotta iho ei menetä sävyään ja kimmoisuuttaan.


Litsean eteerinen öljy: Litsea Cubebaa tai May Changia pidetään ihmeellisenä yrttinä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä ja Ayurvedassa. Sitä käytetään erilaisten ongelmien, kuten mm. stressi- ja ahdistuskohtausten, hoitoon. Salaisuus on sen erityinen sitrusmainen ja virkistävä tuoksu. Aromaterapiassa Litsea cubeban eteeristä öljyä käytetään mielialan parantamiseen, optimismin ja keskittymisen palauttamiseen, ahdistuneisuuden ja levottomuuden rauhoittamiseen sekä unihäiriöihin relaksanttina. Lisää rauhan ja seesteisyyden tunnetta, palauttaa elinvoiman,


Bentsoiinin eteerinen öljy: Siamista peräisin oleva absoluuttinen bentsoiini edistää ihon uudistumista ja puhdistumista. Se rauhoittaa herkistynyttä ihoa ja palauttaa sen kimmoisuuden. Eteeriset öljyt, jotka sisältävät estereitä, kuten bentsoiinia, ovat hyödyllisiä hermostolle: ne taistelevat apatiaa vastaan ja rauhoittavat emotionaalisia tunnekuohuja.


INCI:

Aqua [Water] (Eau), Ethylhexyl palmitate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Cetearyl glucoside, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Myristyl myristate, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Caprylic/capric triglyceride, Lauryl lactate, Sorbitan olivate, Salvia sclarea (Clary) extract (*), Salvia sclarea (Clary) oil, Salvia officinalis (Sage) leaf extract (*), Melissa officinalis leaf extract (*), Manilkara multinervis leaf extract, Litsea cubeba fruit extract, Styrax tonkinensis resin extract, Tocopherol, Maltodextrin, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Sorbitan palmitate, Sodium cetearyl sulfate, Parfum [Fragrance], Benzyl alcohol, Sodium hydroxide, Benzoic acid, Dehydroacetic acid.