Lakshmi Jalu + Vitamin C -hyaluronihappo + C vitamiini ampullit 15 kpl x 0,8ml

Varastossa

Kuvaus

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle, kuivalle ja vaativalle iholle.


Raikas geeliampulli, jolla on välitön täytelöittävä ja energisoiva vaikutus; se stimuloi orvaskeden luonnollisia fysiologisia toimintoja ja edistää ihon uusiutumista. Muutaman päivän käytön jälkeen ero on huomattava: iho on sileä, pehmeä, nuorekas ja raikas. Hyaluronihappo, PENTAVITIN® ja Ceratonia-uute toimivat kuin kosteusmagneetti ikääntyvälle. Ne takavat syväkosteutuksen 72 tunnin ajan. Ne tasoittavat ihon silminnähtävästi ja ne vähentävät ilmeryppyjä ja juonteita. Damaskonruusu, onnenruusu ja ruusunmarja parantavat ihon kirkkautta, kimmoisuutta ja pehmeyttä.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:


Natriumhyaluronaatti: Iholle levitettäessä Natriumhyaluronaatin isommat molekyylit muodostaa ohuen kalvon, joka pitää ihon pinnan sileänä ja kosteutettuna. Lisäksi pienemmät molekyylit pääsevät syvemmälle ihoon täyttäen ja tasoittaen hienoja ryppyjä.


Saccharide Isomerate tai PENTAVITIN®: 100% luonnollinen kasvipohjainen D-glukoosi, joka sitoutuu ihon keratiiniin säätelemällä ja säilyttämällä ihon kosteuden. PENTAVITIN® takaa syväkosteutuksen 72 tunnin ajan. Se vähentää ikääntyvälle ja kuivalle iholle tyypillisiä oireita, kuten ihon pintakuivuutta ja ihoärsytyksiä.


Onnenruusu-uute: ominaista merkittävät kosteuttavat ominaisuudet.


Damaskonruusu-uute: on maaginen öljy voimakkaan kukkaistuoksunsa ansiosta. Se on kaikkien ihotyyppien liittolainen ikääntymisen merkkien ehkäisemisessä. Se suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vapailta radikaaleilta. Se rauhoittaa ja puhdistaa ihoa.


Appelsiininkukkaöljy: sopii erityisen hyvin kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon. Lisäksi appelsiininkukkauute rauhoittaa ahdistusta ja lievittää stressiä. Se rentouttaa ja edistää sisäisen rauhan tunnetta, puhumattakaan sen hienovaraisesta ja ihanasta tuoksusta.


Ruusunmarjaöljy: runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja ja A-vitamiinihappoa, joilla on merkittäviä ihoa uudistavia ominaisuuksia. Se vahvistaa kudosta, joka taas nopeuttaa epidermiksen eri kerrosten uudistumista öljyn sisältämän A-vitamiinin ansiosta. Se tekee ihon kimmoisammaksi, ja sillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen öljy ryppyjen ja juonteita vastaan.


Askorbiinihappo: on vakaa ja vesiliukoinen C-vitamiinin muoto. Se on täydellinen torjumaan ikääntymistä ja tasoittamaan ilmejuoneita ja ryppyjä.


Johanneksenleipäpuu: tarjoaa luonnollisen vaihtoehdon kemialliselle hyaluronihapolle ja kollageenille. Se auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja terveyden, se lisää ihon kimmoisuutta ja sillä on ihoa täytelöittävä vaikutus, se tukee myös ihon luonnollista suojamekanismia. Sen kosteuttavat vaikutukset on pystytty todistamaan tieteellisesti, jotka auttavat – päivästä toiseen – hidastamaan ihon ikääntymistä ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä.


KÄYTTÖ: puhdistusmaidon ja kasvoveden jälkeen levitä ampullin sisältö kasvoille ja kaulalle hellästi hieroen / taputellen, kunnes se on täysin imeytynyt. Käytä kahdesti päivässä joka päivä sileämmän ja kirkkaamman ihon saamiseksi.


INCI:

Aqua [Water] (Eau), Propanediol, Sodium hyaluronate, Benzyl alcohol, Saccharide isomerate, Sodium levulinate, Sodium anisate, Glycerin, Lactic acid, Sodium ascorbyl phosphate, Rosa damascena flower extract (*), Rosa canina fruit extract (*), Rosa centifolia flower extract, Ceratonia siliqua gum, Citric acid, Sodium citrate, Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower oil, Rosa damascena flower oil.


*from Organic Agriculture AIAB-SERTIFIOINTI CA ITA 100052

SERTIFIOITU VEGAANILAATU