Lakshmi Sensitive Oil, Pitta - öljyseerumi 30ml

Varastossa

Kuvaus

  • Herkälle, punoittavalle, kuivalle, ärtyneelle ja couperosa iholle
  • Kaikille ihotyypeille, joilla on taipumusta herkkyyteen ja punoitukseen
  • Öljyseerumi, joka ravitsee, pehmentää, rauhoittaa ja rentouttaa herkkää ja ärtynyttä ihoa
  • Erinomainen hoito hauraille hiusverisuonille
  • Välittömästi palauttaa ihon pintakerroksen tasapainon vähentäen ihoreaktioita


Oliivi-, auringonkukka- ja riisiöljyjen sekä kaalin kasvisterolikompleksi imeytyy nopeasti ja vakauttaa hydrolipidikalvon. Näin iho saa ravintoa oikealla tavalla, jolloin se säilyttää kosteuden pidempään. Kuisma, mustikka, rohtosammakonputki, porkkana ja neidonhiuspuu-uute yhdessä lipo-polypeptidikompleksin kanssa luovat nuorekkaan ja säteilevän ihon. Kuisman rauhoittava seerumi ehkäisee, torjuu ja vähentää vapaiden radikaalien aiheuttamia merkkejä ihon ikääntymisessä ja nopeuttaa solujen korjausta sekä ehkäisee tulehduksia ja rauhoittaa herkkää ihoa.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:


Riisiöljy: kevyt, pehmentävä ja ravitseva. Siinä on korkea pitoisuus tokoferolia ja tokotrienoleja (E- vitamiinit) ja riisileseöljyä. Riisileseöljyllä on alhainen härskiysaste, se säilyy stabiilina pitkään ja sillä on myös hyvät antioksidanttiominaisuudet. Lisäksi se parantaa ihon kimmoisuutta.


Oliiviöljy: poikkeuksellisia kosmeettisia ominaisuuksia, joilla on pehmentävä ja ihon kimmoisuutta edistävä vaikutus. Se on hyvin ravintorikasta ja siksi se sopii erityisen kuivalle ja hilseilevälle iholle. Punoitusta rauhoittavat ominaisuudet. Se sisältää myös runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tunnetaan hyvistä antioksidanttiominaisuuksistaan.


Auringonkukansiemenöljy: sisältää paljon rasvahappoja, arginiinia, kaliumia, kivennäisaineita ja vitamiineja. Auringonkukkaöljy antaa iholle arvokkaita ihon uudistumista edistäviä aineita, kuten kasvisteroleja, tokoferoleja ja skvaleenia. Auringonkukkauutteen polyfenolit neutraloivat valon ja UV-säteiden aktivoimat vapaat radikaalit. Ihoa kosteuttava vaikutus.


Porkkanauute: sisältää runsaasti beetakaroteenia, joka lisää ihon vastustuskykyä ja auttaa suojautumaan UV-säteiden haittavaikutuksilta. Se edistää luonnollista melaniinisynteesiprosessia. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, joten se suojaa ihoa myös ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Suuren A-vitamiiniprosentin ansiosta se auttaa pitämään ihon sileänä, pehmeänä ja terveenä sekä korjaamaan karheaa ja kuivaa ihokudosta.


Rohtosammakonuute: anti-inflammatorinen, sidekudosta uudistava vaikutus, lisää verisuonten kestävyyttä.


Kuisma-uute: anti-inflammatorisia ja parantavia ominaisuuksia hyperisiinin ja amentoflavonen (flavonoidi) ansiosta. Rauhoittaa herkkää ja haurasta ihoa.


Satokaalin kasvisterolien ja rasva-alkoholin yhdistelmä: tarjoaa rauhoittavan vaikutuksen ihoon (anti-inflammatorinen, testattu laboratoriossa). Sarveiskalvon lipidit ja rakenne luovat fyysisen esteen. Mikrobioottinen este koostuu ihon pinnalla esiintyvistä mikro-organismeistä, mutta myös ihon syvemmistä kerroksista. Molemmat auttavat puolustautumaan patogeenejä vastaan. Sekä fyysinen että mikrobioottinen suoja vaurioituvat ympäristövaikutuksista. Kasvisterolien ja rasva-alkoholien yhdistelmä nopeuttaa ihon suojamekanismin palautumista. Se tukee tervettä mikroflooraa, lisää kosteutta ja auttaa nopeuttamaan ihon paranemista vähentäen samalla ulkoisten tekijöiden, kuten kutinan, kihelmöinnin ja polttavan tunnetta.


Pantenoli, yrttilakritsi, oliiviöljy, copaiba-puun, vehnäproteiini: rauhoittava ja punoitusta vähentävä yhdiste. Runsaasti eri terpeenihappoja (anti-inflammatorisia), jotka edistävät ihon paranemista ja vähentävät punoitusta. Sillä on ravitsevia, tasoittavia ja pehmentävät ominaisuudet. Yhdiste tekee ihon sileäksi, ylläpitää hydrolipidistä tasapainoa ja ravitsee ihoa. Se on hyödyllinen tuki myös dermatologisille hoidoille tai aina, kun esiintyy erityistä ärsytystä, kutinaa tai dermatiittia. Se tuo helpotusta kuivalle ja hilseilevälle iholle, sekä auringonpolttamalle iholle.


Neidonhiuspuu-uute: sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se on erinomainen neutraloimaan iho-ongelmia, kuten herkkyyttä, ruusufinniä, aknea ja ekseemaa. Neidonhiuspuu tasapainottaa melaniinin tuotantoa, jonka vuoksi se on erittäin tärkeä ainesosa hyperpigmentaatiotapauksissa. Sen fibroplastien ikääntymistä ehkäisevä vaikutus lisää ihon pehmeyttä ja elastisuutta.


Mustikkauute: Mustikkauute sisältää runsaasti polyfenoleja, jotka vahvistavat heikkoja ja hauraita kapillaareja. Mustikkauute on erittäin tehokas apuri punoittavan, hauraan ja herkän ihon hoitoon; se vahvistaa ihon luonnollista puolustusmekanismia ja tasoittaa punoittavan ihon ulkonäköä.


Käyttö: Öljyseerumia levitetään aamulla ja/tai illalla kevyesti hieromalla muutama tippa hyvin puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Levitä kunnes seerumi on täysin imeytynyt, jonka jälkeen kasvoille ja kaulalle lisätään kosteusvoide. Säilytä tuote huoneenlämmössä, suojattuna suoralta auringonvalolta.


INCI:

Oryza sativa (Riisi) leseöljy, Prunus amygdalus dulcis (Makea manteli) öljy, Bisabolol, Parfum (eteerisen öljyn kanssa) [Tuoksu], Helianthus annuus (Auringonkukka) siemenöljy, Lesitiini, Cetearyl alkoholi, Olea europaea (Oliivi)hedelmäöljy, Daucus carota (Porkkana) sativajuuriuute (*), Copaifera officinalis (Balsam copaiba) nasta, Aloe barbadensis uute (*), Tokoferoli, Centella asiatica lehtiuute, Chamomo millan recutita (Matricaria)kukkauute (*), Melaleuca alternifolia kukka/lehti/kantaöljy, Ascorbyl palmitate, Hypericum perforatum (Saint John's Wort) kukka/lehti/varsiuute, Azulene, Brassica campestris (Rypsi) sterolit, sitruunahappo, Vaccinium myrtillus hedelmä/lehtiuute (*), Palmitoyl hydrolysoitu vehnäproteiini, Kalium-kaakaohydrolysoitu vehnäproteiini, Pantenoli, Cistus ladaniferuslehtiöljy, Glycyrrhetinihappo, Allantoin.


* from Organic Agriculture