Lakshmi Sensitive Tonic, Pitta - kasvovesi 200ml

Varastossa

Kuvaus

  • Herkälle, punoittavalle, kuivalle ja couperosa iholle
  • Kaikille ihotyypeille, joilla on taipumusta herkkyyteen ja punoitukseen
  • Kasvovesi tasapainottaa herkistynyttä ja ärtynyttä ihoa
  • Pehmentävä ja ihoa rauhoittava koostumus
  • Lisää ihon hyvinvointia ja kirkkautta


Alkoholiton kasvovesi, jossa on laventeliuutetta, orgaanista aloe veraa, kuismaa, neidonhiuspuuta, riisiä ja kamomillaa. Virkistää ihoa jättäen sen pehmeäksi ja silkkiseksi. Hellävarainen ja uudistava herkälle iholle. Japanilaisen kuusaman, sädekaislan ja sappiruohon (perinteisen kiinalaisen lääketieteen kolme perinteistä ainesosaa) synerginen yhdistelmä hoitaa herkkää ja helposti ärtynyttä ihoa ja estää tehokkaasti ihon ikääntymistä. Luonnollinen antioksidantti. Rauhoittaa välittömästi kiristävää ja kutiavaa tunnetta ihossa. Elvyttävä laventeli-kasvovesi vahvistaa ihon suojamekanismia, jolloin hauras iho muuttuu vastustuskykyisemmäksi ja suojatummaksi.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:


Laventeli- hydrolaatti (kukkavesi): kuten kaikki kukkavedet, tämä hydrolaatti sisältää pienen prosenttiosuuden laventelin eteeristä öljyä, joten sillä on samoja ominaisuuksia kuin eteerisellä öljyllä. Sen rauhoittava toiminto on tärkein, se tasapainottaa erittäin hyvin herkkää ja reaktiivista ihoa. Laventeli-hydrolaatti myös kiinteyttää ihoa, koska sillä on supistava vaikutus. Puhdistuksen jälkeen käytettynä se auttaa sulkemaan huokoset ja ylläpitämään oikeaa ihon kosteustasapainoa.


Kuisma-uute: sillä on anti-inflammatorisia ja parantavia ominaisuuksia hyperisiinin ja amentoflavonen (flavonoidi) ansiosta. Rauhoittava vaikutus ärtyneelle ja herkälle iholle.


Neidonhiuspuu-uute: erinomainen neutraloimaan iho-ongelmia, kuten ihon herkkyyttä, ruusufinniä, aknea ja ekseemaa. Normalisoi melaniinin tuotantoa, jonka vuoksi se on erittäin tärkeä ainesosa hyperpigmentaatiotapauksissa. Sen ikääntymistä ehkäisevä vaikutus fibroblasteihin edistää ihon pehmeyttä ja kimmoisuutta.


Aloe vera-uute: aloe verassa on runsaasti polysakkarideja ja siksi se ylläpitää ihon kosteuttatehokkaasti. Hypoallergeeninen, rauhoittava, anti-inflammatorinen; hoitaa atooppista ja herkkää ihoa.


Kamomillauute: vähentää ja rauhoittaa punoitusta. Stimuloi mikroverenkiertoa ja fibroblastien toimintaa edistäen kollageenin, elastiinisäikeiden ja hyaluronihapon synteesiä. Edistää dermiksen ja orvaskeden parantumista.


Punahattu-uute: uute saadaan Echinacea angustifolian juuresta. Anti-inflammatorisen ja punoitusta vähentävän toiminnan ansiosta sitä käytetään herkän ja ärtyvän ihon hoitoon.


Mustikkauute: runsaasti polyfenoleja, jotka suojaavat verisuonistoa ja normalisoivat kapillaarien läpäisevyyttä; hoitamaan haurasta ja herkkää ihoa ja ehkäisee punoitusta. Vahvistaa ihon luonnollista puolustusmekanismia ja parantaa ihon ulkonäköä.


Kistus-öljy: antiseptiset ja antibakteeriset ominaisuudet suojaavat infektiolta. Tulehduksia ehkäisevä, rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Kistus-öljyllä on myös rauhoittava vaikutus ääreishermostoon, siksi se sopii hyperreaktiivisen ihon hoitoon. Lisäksi se poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä nestettä, ja sillä on epäsuora vaikutus talirauhasiin.


Riisiuute: sisältää runsaasti aminohappoja, E-vitamiinia ja ferula-happoa. Riisiuute on yksi ihon ikivanhoista ravintoaineiden lähteistä. Tiede on nyt osoittanut, että riisin vesiuutteella on anti- inflammatorinen ja rauhoittava vaikutus, samalla kun se tarjoaa pitkäaikaista nesteytystä herkälle iholle.


Japanilaisen kuusaman, sädekaislan hedelmien ja sappiruohon uute: saadaan näistä kolmesta kasvista, joita on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Näiden kolmen ainesosan synerginen yhdistelmä on suunniteltu herkän ja helposti ärtyvän ihon hoitoon. Laboratoriotutkimuksissa uutteen tehotestit ovat osoittaneet, että se estää aktiivisesti ihon ikääntymistä. Lisäksi se parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja rauhoittaa ihoärsytyksiä. Kipua ehkäisevän, anti-inflammatoristen ja antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se vahvistaa ihon suojamekanismia. Samalla se estää oksidatiivista stressiä sekä solunulkoisen matriisin hajoamista.


Käyttö: Suihkuta aamuin illoin puhtaalle kasvojen iholle tai aina, kun ihosi kaipaa lisäkosteutusta. Sopii myös meikin päällä käytettäväksi. Säilytä tuote huoneenlämmössä, suojattuna suoralta auringonvalolta.


INCI:

Aqua [Vesi] (Eau), Glyseriini, Bentsyylialkoholi, Natriumlevulinaatti, Natriumanisaatti, Parfum (eteerisen öljyn kanssa) [Tuoksu], Lavandula angustifolia (Laventeli) kukka/lehti/kantavesi (*), Kaprylyli/kapryyliglukosidi, Maitohappo, Borago officinalis -uute, sitruunahappo, glyseryylikakrylaatti, Hypericum perforatum (Saint John's Wort) kukka/lehti/varsiuute (*), Polyglyseryyli-6-oleaatti, Natriumkoosyyliglutamaatti, Ginkgo biloba - lehtiuute (*), Aloe barbadensis -lehtiuute (*), Arctium lappa -juuriuute (*), Chamomilla recutita (Matricaria) kukkauute (*), Echinacea angustifolia lehtiuute (*), Vaccinium myrtillus (Myrtle) hedelmäuute (*), Centella asiatica -lehtiuute, Oryza sativa (riisi) -uute (*), natriumakkuaktiini, Cyperus rotundus -juuriuute, Lonicera japonica (Kuusama) kukkauute, Xanthium sibiricum -hedelmäuute, Melaleuca alternifolia - kukka/lehti/varsiöljy, Cistus ladaniferus -lehtiöljy.


*from organic agriculture

SERTIFIOITU AIAB / VEGAANILAATU