Laksmi Champaca Rich Oil Complex - öljyseerumi 30ml

Varastossa

Kuvaus

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle ja ikääntyvälle iholle.


Champaca Rich Oil on puhdas ja 100% luonnollinen öljy kasvoille. Se on erittäin ravitseva ja todellinen ihmelääke vaativalle, väsyneelle, stressaantuneelle ja kuivalle iholle. Se taistelee vapaita radikaaleja vastaan antioksidanttisten vaikuttaja-aineiden ansiosta ja tekee ihosta välittömästi nuorekkaamman, tasaisemman ja rennomman näköisen. Ainutlaatuiset raaka-aineet, kuten hamppu-, auringonkukka-, jojoba- ja ruusunmarjaöljyt kosteuttavat, ravitsevat ja tasoittavat ihoa. Ayurvedisellä Tripha- uutteella on tehokas tasapainottava vaikutus. Guggul-jauhe ja Champaca-öljy tekevät ihosta kompaktin, sekä uudistavat ihoa.


TÄRKEIMMÄT AINESOSAT:


Auringonkukansiemenöljy: sisältää runsaasti rasvahappoja, arginiinia, kaliumia, kivennäisaineita ja vitamiineja. Auringonkukkaöljy vapauttaa iholle arvokkaita uudistavia aineosia, kuten fytosteroleja, tokoferoleja ja skvaleenia. Auringonkukkauutteen polyfenolit neutraloivat valon ja UV-säteiden aktivoimat vapaat radikaalit. Lisäksi öljy kosteuttaa ja uudistaa ihoa.


Myskiruusun öljy: madaltaa ryppyjä ja juonteita ja sillä on ikääntymistä hidastava vaikutus. Öljy sisältää erittäin runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, joilla on tärkeä rooli ihon ja solujen suojaamisessa. Ne torjuvat vapaiden radikaalien haittoja. Palauttaa ihon kiinteyden ja elinvoimaisuuden.


Hampunsiemenöljy: sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja ravitsevia aineita. Se lisää ihon elastisuutta ja kosteutusta..


Jojobaöljy: sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tällä kevyellä, mutta syvälle imeytyvällä öljyllä on ihon rakennetta uudistava vaikutus. Se sopii erinomaisesti kuivalle ja sekaiholle, sekä iholle, joka on altis aknelle. Sillä on rauhoittavia ja tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia, ja sitä käytetään lievittämään monia iho-ongelmia, kuten psoriaasista, ihottumaa ja hilseilyä. Ayurvedassa sitä pidetään tasapainottavana öljynä kaikille kolmelle doshalle (Vata, Pitta ja Kapha).


Tokoferoli: on yksi E-vitamiinin tärkeimmistä yhdisteistä ja se auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja kimmoisana. Se edistää mikrokiertoa lisäten ihon hapenottokykyä. Tokoferoli on myös erittäin ihoa pehmittävä ja sillä on tulehduksia rauhoittava ja talintuotantoa tasapainottava vaikutus.


Guggul- jauhe: täytelöittävä vaikutus dermikseen ja hypodermikseen. Se madaltaa ryppyjä ja ehkäisee tulehduksia.


Damaskonruusuöljy on maaginen öljy voimakkaan, kukkaistuoksunsa ansiosta. Se on myös kaikkien ihotyyppien liittolainen ikääntymisen merkkien ehkäisemisessä. Ruusuöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, beetakaroteenia, rasvahappoja, kuten omega-3 ja 6; se kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä. Ruusupohjaiset fytoterapiatuotteet ovat ihanteellisia herkälle iholle, koska niillä on rauhoittava vaikutus ja ne korjaavat ihoa. Niiden erittäin rikas koostumus ravitsee myös kuivunutta ihoa ja tarjoaa helpotusta atooppisiin iho-ongelmiin. Ruusulla on parantavia ominaisuuksia, ja sitä voidaan käyttää rauhoittamaan ihoa, silloin kun se on altistunut auringolle.


Triphala (Amla, Terminalia bellirica, Terminalia chebula): Triphala tarkoittaa kolmea hedelmää ja on Ayurvedan yleisin ja tunnetuin yhdiste. Se tasapainottaa kaikki kolme doshaa. Luonnollinen nuorekkuuden ylläpitäjä, jolla on tulehduksia ehkäisevä ja antioksidanttinen vaikutus.


Tuoksusampakan kukkaöljy: käytetään masennuslääkkeenä ja sen tiedetään rauhoittavan ja rentouttavan kehoa ja vahvistavan mieltä. Se kuuluu Magnoliakukkien perheeseen ja siinä on uskomattoman viettelevä, monimuotoinen ja eksoottinen tuoksu. Sillä on stressiä vähentävä ominaisuus; se on erinomainen ihon kosteuttaja ja ihoa nuorentava vaikutus. Öljy sisältää runsaasti linaloolia, joka auttaa kosteuttamaan ja elvyttämään kuivaa ja ikääntyvää ihoa. Monoterpeenit uudelleenrakentavat ihoa. Ihana tuoksu rentouttaa ja madaltaa stressiä, ja se on tehokas tuki psykosomaattisiin iho- ongelmiin (ekseema, atooppinen ihottuma jne.)


Käyttöohje: Illalla kevyesti hieromalla muutama tippa kasvoille ja kaulalle ennen voidetta. Voidaan lisätä päivän aikana tehostamaan vaikutusta


INCI: Dicaprylyl ether, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil (*), Ethylhexyl stearate, Rosa moschata seed oil (*), Squalane, Cannabis sativa seed oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil (*), Tocopheryl acetate, Commiphora mukul resin powder, Rosa damascena flower oil, Emblica officinalis fruit extract, Terminalia bellirica fruit oil, Terminalia chebula extract, Michelia champaca flower oil [Michelia champaca oil].


*from Organic Agriculture

ICEA CERTIFICATION NO. IT 116 BC 030