The Ohm Collection Deo Dorant Creme - Essential Magnesium Voidemainen Deodorantti 50ml

Varastossa

Kuvaus

  • voidemainen koostumus
  • hygieeninen pakkaus
  • todella riittoisa (kestää yhden ihmisen käytössä jopa 5kk)
  • 100% luonnollinen
  • cruelty free javegaaninen
  • alumiiniton


The Ohm Collection on lanseerannut huikean suosion saavuttaneiden jauhemaisten deodoranttien rinnalle voidemaiset deodorantit, jotka ovat 100% luonnollisia niinkuin sinäkin. Deodorantit ravitsevat raaka-aineillaan ja deodorantti on luotu muistuttamaan vartaloemulsiota. Eksoottiset ja uniikit tuoksut korkealaatuisista eteerisistä öljyistä tekevät näistä tuotteista todella ylellisiä deodorantteja.


The Ohm Collectionin soodattoman deodorantin ainutlaatuisuus perustuu sen korkeaan magnesiumpitoisuuteen, mineraaliin jota harvemmin käytetään deodoranteissa. Magnesium ei ole vain erittäin tärkeä osa ihmisen ravintoa, mutta myös todella hyvä korvaamaan sodium bicarbonat (sooda). Luonnollinen magnesiumin lähde yhdistettynä Litsean tuoksuun tekee deodorantista tehokkaan, raikkaan ja hellävaraisen, täysin luonnollisesti.


Magnesium on neljänneksi yleisin elementti maapallolla ja tekee 13% maapallon massasta. 1618 maanviljelijä vei lehmänsä kaivolle Epsomiin Englannissa ja antoi lehmien juoda sen vettä. Hän huomasi, että vesi paransi ihottumia ja rauhoitti kutinaa. Myöhemmin vesi tunnistettiin hydratoiduksi magnesiumsulfaatiksi. The Ohm Collectionin hypoallergeeninen koostumus sisältää luonnollisen lähteen MgCL ja hypoallegeenisen muodon sitrus magnesium kloriittia (citrus magnesium chlorite), tehden deodorantista erittäin raikkaan, käytännöllisen ja pitkäkestoisen.


Käyttö:

Käännä korkkia niin, että yläosa nousee. Pumppaa tuotetta pieni määrä sormille ja levitä kevyesti puhtaille ja kuiville kainaloille. Älä käytä tuotetta jos olet herkistynyt jollekin tuotteen raaka-aineista. Älä käytä tai lisää tuotetta yötä vasten. Pese kainalot ennen nukkumaanmenoa.


Huom! Käytä The Ohm Collection deodoranttia kuiviin kainaloihin, pieniä määriä kerralla. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen. Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.


INCI:

Water (Aqua), Maranta Arundinacea (Arrow root) Extract*, Gelidum Amansii (Agar) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Magnesium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Magnesium Hydroxide, Zeolite,Salvia Officinalis (Sage) Extract, Tocopherol (E vitamin), Zinc Oxide, Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Litsea Cubeba (Litsea) Oil.
*luomusertifioitu raaka-aine
**luonnollisista eteerisistä öljyistä