The Ohm Collection Deo Dorant Creme — Tru Cardamom Voidemainen Deodorantti 50ml

Varastossa

Kuvaus

  • voidemainen koostumus
  • hygieeninen pakkaus
  • todella riittoisa (kestää yhden ihmisen käytössä jopa 5kk)
  • 100% luonnollinen
  • cruelty free javegaaninen
  • alumiiniton


The Ohm Collection on lanseerannut huikean suosion saavuttaneiden jauhemaisten deodoranttien rinnalle voidemaiset deodorantit, jotka ovat 100% luonnollisia niinkuin sinäkin. Deodorantit ravitsevat raaka-aineillaan ja deodorantti on luotu muistuttamaan vartaloemulsiota. Eksoottiset ja uniikit tuoksut korkealaatuisista eteerisistä öljyistä tekevät näistä tuotteista todella ylellisiä deodorantteja.


Kardemumma on muinainen, monivuotinen yrtti, joka on lähtöisin Intian länsirannikolta. Kardemumman korjuu oli todella arvokasta ja sen kauniita, vihreitä siemenpalkoja käytettiin yrttinä ja lääkkeenä. Kardemumma on erityisen hyvä hermoille, puhumattakaan sen voimakkaista antiseptisista ominaisuuksista.


Huomioithan, että The Ohm Collectionin deodorantti ei ole antiperspirantti – sen ei ole tarkoitus estää hikoilua, vaan epämiellyttävien hajujen muodostuminen. Hikoilu on kehon luonnollinen tapa puhdistua ja poistaa kuona-aineita. Deodorantti on kehitetty ehkäisemään ikäviä hajuja aiheuttavien bakteerien lisääntymistä. Ei ehkäisemään hikoilemista.


Käyttö:

Käännä korkkia niin, että yläosa nousee. Pumppaa tuotetta pieni määrä sormille ja levitä kevyesti puhtaille ja kuiville kainaloille. Älä käytä tuotetta jos olet herkistynyt jollekin tuotteen raaka-aineista. Älä käytä tai lisää tuotetta yötä vasten. Pese kainalot ennen nukkumaanmenoa.


Huom! Käytä The Ohm Collection deodoranttia kuiviin kainaloihin, pieniä määriä kerralla. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen. Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.


INCI:

Water (Aqua), Algae (Sea weeds) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Elletaria Cardamomum (Cardamom) Seed Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Zeolite, Tocopherol (E vitamin), Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Cineol**,Linalool**, d-Limonene**, Citral** *luomusertifioitu raaka-aine **luonnollisista eteerisistä öljyistä

*luomusertifioitu raaka-aine

**luonnollisista eteerisistä öljyistä