The Ohm Collection Deo Dorant - Rose Jauhemainen Deodorantti 120g

Varastossa

Kuvaus

  • jauhemainen koostumus
  • ei tahraa vaatteita
  • hygieeninen
  • todella riittoisa (kestää yhden ihmisen käytössä jopa 6kk)
  • monta tuoksuvaihtoehtoa
  • 100% luonnollinen
  • vegaaninen
  • alumiiniton
  • ihanan raikas ja aito, täyteläinen ruusun tuoksu


The Ohm Collectionin jauhemaiset deodorantit ovat vegaanisia, alumiinittomia ja luonnollisia.Tämä deodorantti sisältää ruusuöljyä, joka tunnetaan myös rakkausöljynä. Makea, antiikin ruusun tuoksu raikkailla vivahteilla.


The Ohm Collection deodorantti on hygieeninen ja useampi henkilö voi käyttää sitä yhtä aikaa – deodorantti annostellaan kädelle ja kädeltä kainaloon, ei siis suoraan purkista iholle.


Huomioithan, että The Ohm Collectionin deodorantti ei ole antiperspirantti – sen ei ole tarkoitus estää hikoilua, vaan epämiellyttävien hajujen muodostuminen. Hikoilu on kehon luonnollinen tapa puhdistua ja poistaa kuona-aineita. Deodorantti on kehitetty ehkäisemään ikäviä hajuja aiheuttavien bakteerien lisääntymistä. Ei ehkäisemään hikoilemista.

Tämä deodorantti on myös todella riittoisa: yksi pakkaus riittää jopa kuudeksi kuukaudeksi!


Käyttö: Laita hieman jauhetta sormenpäillesi ja levitä kevyesti kainaloiden iholle.


Huom! Käytä The Ohm Collection deodoranttia kuiviin kainaloihin, pieniä määriä kerralla. Älä käytä deodoranttia koskaan heti vahauksen tai sheivauksen jälkeen. Lopeta tuotteen käyttö, jos ihon ärsyyntymistä esiintyy. Anna ihon rauhoittua mieluusti yön ylitse. Pidä välillä taukoa deodorantin käytöstä, jotta ihon oma bakteerikanta voi kasvaa luonnollisesti.


INCI:

Sodium Bicarbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Calendula officinalis powder**, Lepidium Meyenii Root Powder**, Amethyst Powder (Non Nano), Rosa Damascena Flower Oil, Cedrus Atlantica Wood Oil**, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil**.


*villinä kasvanut raaka-aine : nämä kasvit ovat kasvaneet luonnossa villinä ja ne on kerätty luontoäitiämme kunnioittaen.

**luomusertifioitu raaka-aine : nämä kasvit ovat viljelty luonnollisin menetelmin saastumattomalla maalla ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasveja ei ole myöskään geneettisesti muunneltu, sumutettu tai säteilytetty.

100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää